Translate

субота, 24. новембар 2012.

Kako pronaći odgovarajuću osobu za emotivnu vezu?


Uvek tražimo osobu sa naglašenim elementom koji nama nedostaje. 

Ako u nečijem horoskopu nedostaje element ZEMLJE, ta osobe teži emotivnoj vezi sa osobom u čijem horoskopu je SATURN naglašen .
Osobe u čijem horoskopu nedostaje element VODE, težiće ulasku u emotivnu vezu sa osobom u čijem horoskopu je naglašen MESEC.
Oni u čijem horoskopu nedostaje element VAZDUHA, teže vezi sa sobom koja u svom horoskopu ima naglašen MERKUR.
Ako u nečijem horoskopu postoji nedostatak elementa VATRE, težiće ulasku u vezu sa soobom u čijem horoskopu postoji naglašen MARS.
 
Asc, SUNCE, MESEC i lične planete Merkur, Venera i Mars, snažno deluju. Određuju ko će nas privući. Ako su Sunce, Mesec i lične planete u uporednom horoskopu harmonične, ličnost nam je usklađena sa partnerom.
 
Aspekt između SUNCA i MESECA je važan u odnosu između dvoje ljudi suprotnog pola. Donosi naglašenu privlačnost i duhovnu usklađenost.
Aspekti između MESECA, VENERE i MARSA odnose se na telesni i osećajni nivo.
Pozitivan aspekt između VENERE i MARSA ukazuje na fizičku privlačnost i sličan ukus.
Pozitivan aspekt između MESECA i VENERE ukazuje na jake emocije i zaljubljenost.
Pozitivni aspekti SATURNA u uporednom horoskopu ukazuju na trajnost veze u vremenu.
Pozitivni aspekti ASC jedne osobe sa Suncem, Mesecom, Venerom i Jupiterom druge osobe ukazuju da između njih dvoje sve teče lako i jednostavno. Ali baš zbog te lakoće, postoji mogućnost da se njih dvoje uopšte i ne primete u životu, jer nema tenzije koja ih privlači, pa je moguće da se veza između njih dvoje uopšte ne dogodi.
 
Pozitivni aspekti benefika (Sunca, Meseca, Venere i Jupitera) deluju podsticajno na emotivnu vezu. Isto tako, i pozitivni aspekti malefika (Marsa i Saturna) deluju podsticajno.
Saturn uvek unosi ozbiljnost u odnose. Konjunkcija Venere i Saturna deluje pozitivno ako pravi bar jedan pozitivan aspekt prema nekoj planeti.
Loši aspekti ličnih planeta u horoskopu osobe “A” sa Marsom i Saturnom osobe “B” u uporednom horoskopu ukazuju na teškoće i nesuglasice između njih dvoje. Aspekt kvadrata donosi sukobe. Aspekti malefika (Marsa i Saturna) osobe “A” sa tačkom ASC i planetom vladarem ASC osobe “B” su izuzetno nepovoljni.
 
Mars osobe “A” u kvadratu sa tačkom ASC i planetom vladarem ASC osobe “B” brzo dovodi do nesklada i konflikta u emotivnoj vezi. U ovom slučaju, Mars napada, a osoba “B” trpi.
Saturn osobe “A” u kvadratu sa ASC osobe “B” polako razara vezu. Osoba “B” se vremenom oseća sve lošije pored osobe “A”.
Uran osobe “A” u kvadratu sa ASC ili vladarem ASC osobe “B” ukazuje da osoba “#B” ima potrebu da pobegne os osobe “A”.
Neptun osobe “A” u kvadratu sa ASC ili vladarem ASC osobe “B” ukazuje na čudne i nejasne odnose.
Pluton osobe “A” u kvadratu sa ASC ili vladarem ASC osobe “B” lagano degradira ličnost osobe “B”.
Najgora moguća varijanta su aspekti mržnje, a to su loši aspekti iznmeđu malefika.
Loši aspekti Marsa se brzo pokazuju.
Mars osobe “A” u kvadratu sa Saturnom osobe “B” dovodi do laganog, ali kroz vreme sve većeg rasta negativnih emocija u emotivnoj vezi. Gomilaju se bes, mržnja i netrpeljivost.
Loši aspekti Saturna govore o tome da je veza vremenski ograničena i da se partneri vremenom mimoilaze i svako odlazi na svoju stranu.
 
Kako se osećamo u prisustvu druge osobe reći će nam planete našeg horoskopa u kućama horoskopa druge osobe.
1, 5, 7, i 10. kuća su važne za dobre stvari u uporednom horoskopu.
Dobre planete u 4, 8. i 11. kući doprinose da se osećamo dobro po pitanju zajedničkog života, seksualnih odnose, zajedničkih aktivnosti i ostvarenja želja u emotivnoj vezi.
2, 9, 6. i 12. kuća su loša polja u uporednom horoskopu ako se malefici nađu u njima. Npr. Saturn osobe “A” u 2. kući osobe “B” ukazuje da će osećanje sopstvene vrednosti osobe “B” biti ugroženo u prisustvu osobe “A”. 


Нема коментара:

Постави коментар